Ik wil je hartelijk bedanken voor de 1,5 jaar begeleiding van onze zoon. Zonder de structuur die je hebt geboden, van huiswerk maken en leren, had hij het eerste en tweede leerjaar niet met het gewenste resultaat doorlopen.

Mochten er ouders zijn met leerlingen die behoefte hebben aan een structuur zal ik zeker Huiswerkbegeleiding Maarssen adviseren.

Groet, Anja Rog

Ik wil u heel erg bedanken voor de hulp en steun van de afgelopen maanden. Mijn cijfers zijn omhoog gegaan en daar ben ik heel erg blij mee. U heeft mij leren leren en plannen. Ik hoop dat ik straks in Duitsland net zo goed kan leren en plannen. Bedankt!

 

Mara van Luijn - MAVO-TL

 


Ik vond het fijn, maar soms zegt u meer dan dat er staat. Dus dan moet ik meer onthouden dan nodig is. Maar ik vond het heel fijn dat we dingen samen konden doen. Dat u er ook tijd voor had. En dat je eten en drinken kon pakken. Heel erg bedankt voor al uw hulp en nog succes.

Stan 3-MAVO-TL

 


Ik wil u graag dankzeggen voor uw werkzaamheden en hulp die u Marleen heeft gegeven. Zij heeft hier veel aan gehad. De regelmaat zonder afleiding heeft gezorgd dat de cijfers omhoog zijn gegaan. Als het volgend schooljaar weer nodig mocht zijn, maak ik graag weer gebruik van de huiswerkbegeleiding.

 

Marinus Daalhuisen - 5 VWO

 


Heel erg bedankt voor alles wat ik bij u geleerd heb. U bent de beste, leukste en aardigste bijlesmeneer!!!

 

Pleun - Basisschool CITO

 


Huiswerkbegeleiding Maarssen ( Harrie Lemmens) is tot nu toe een zeer goede ondersteuning voor onze zoon bij de overgang van het basisonderwijs naar het middelbaar onderwijs. Door twee tot drie keer per week onder begeleiding met zijn huiswerk bezig te zijn, leert hij plannen en zijn huiswerk in kleinere porties te verdelen. Zijn maakwerk wordt gecontroleerd en zijn leerwerk overhoord. Wij zijn positief over de betrokkenheid bij zijn ontwikkeling. We hebben regelmatig contact om de resultaten te bespreken, de lijntjes zijn kort, we krijgen snel antwoord op onze vragen.

Ook onze dochter krijgt alle aandacht tijdens haar bijles.
Ze voelen zich beiden thuis, mede door de huiselijke omgeving waarin bij aanvang eerst tijd is voor een praatje en wat lekkers.
 

I. de Groot

 


De heer Lemmens heeft een aantal jaren op regelmatige basis meegewerkt in mijn huiswerkinstituut in Doorn.
Zijn inzet en humor hebben indruk op me gemaakt.
De heer Lemmens beschikt over brede algemene kennis, en weet de leerlingen op een ontspannen manier te motiveren en te stimuleren.
Dankzij hem hebben enkele van mijn zwakkere leerlingen hun diploma gehaald.
Wij wensen hem veel succes met zijn eigen intituut.

Harry Bisschop

www.huiswerkbegeleidingdoorn.nl

 


Heel erg bedankt, speciaal voor de hulp bij wiskunde B. Ik ga op weg naar een nieuw hoofdstuk in mijn school carrière.

Maarten van Rijswijk, HAVO Eindexamen

 


Contact

Vechtensteinlaan 27, 3601 CM Maarssen
06 - 5123 4762
info@huiswerkbegeleidingmaarssen.nl

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken? Dat kan. Neem contact op via telefoon of e-mail.